Bestuur

Het bestuur van de Kiesvereniging Gemeentebelangen Tynaarlo bestaat in totaal uit 3 personen. Deze 3 bestuursleden bezetten de functies van voorzitter, secretaris en penningmeester.

Hieronder volgt een overzicht van de gegevens van de huidige leden van het bestuur van de Kiesvereniging Gemeentebelangen Tynaarlo.

U kunt uiteraard te allen tijde contact met een van hen opnemen over onderwerpen die u bezig houdt of waar u zich bezorgt om maakt binnen de gemeente. Mocht u zich geroepen voelen om Zitting te nemen in het bestuur, wilt u dan alstublieft contact opnemen met de secretaris?

Het emailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor informatie over de functies en de werkzaamheden binnen het bestuur of over andere zaken rond de Kiesvereniging Gemeentebelangen Tynaarlo kunt u uiteraard altijd terecht bij een van de bestuursleden. Ook wanneer u Lid wilt worden , kunt u met een van hen contact opnemen.

 

Wenst u contact met het bestuur?

Het emailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Penningmeester Wil Paré

Wil Paré is geboren in 1951 in Groningen, hij woont momenteel in Eelde.
Wil heeft ruim 37 jaar bij de beroepsbrandweer in Groningen gewerkt, reeds enige tijd geniet hij van zijn pensioen.

Binnen de kiesvereniging Gemeentebelangen bekleedt Wil de functie van Penningmeester.
Wil is beëdigd als steunfractielid, daarmee ondersteunt hij de fractie in raad en daad.

 Wenst u contact met Wil Paré?

Zijn emailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
 
 

Secretaris Hilde Kamminga.

Even voorstellen… Mijn naam is Hilde Kamminga, ik ben op 22 november 1991 geboren in Groningen. Al enige jaren woon ik met veel plezier in Paterswolde. Sinds een jaar woon ik samen met mijn vriend, Gerard.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam als verpleegkundige in de thuiszorg, dit doe ik met veel passie en plezier. Momenteel ben ik bezig om me verder te specialiseren binnen de wondzorg.

In mijn vrije tijd lees ik graag, bezoek ik schaatswedstrijden en doe ik aan fitness en zwemmen.

Ik ben al jaren actief vrijwilliger bij corsowijk Vennerstraat-Nieuw Akkers, elk jaar proberen we in het eerste weekend van september weer een mooie corsowagen door het centrum van Eelde te laten rijden. Daarnaast bezoek ik graag de verschillende evenementen die er binnen de gemeente georganiseerd worden.

Tijdens mijn opleiding tot Sociaal Pedagogisch Werker en tot mijn opleiding tot verpleegkundige heb ik deel uitgemaakt van de studentenraad op school, meedenken met wat er anders kan en wat er goed gaat. Luisteren naar anderen, dit meenemen in de besluitvorming en soms ook je eigen mening moeten bijstellen.

Sinds 9 november 2017 vervul ik de functie van secretaris bij Gemeentebelangen Tynaarlo. Ik heb er veel zin in om deze functie te vervullen en heb de verwachting hier veel te kunnen leren.

Voorzitter Jacob van Gelder

Jacob van Gelder woont in Eelde.

Tijdens de algemene ledenvergadering van november 2018 is hij gekozen als voorzitter van de Kiesvereniging van Gemeentebelangen Tynaarlo. Daarmee heeft hij het stokje overgenomen van Tineke Terwal.

U kunt van Gelder telefonisch bereiken via 06-27612724.