voormalig voorzitter Tineke Terwal-Arends

Tineke Terwal-arends is geboren op 13 mei 1945 te Eelde, Ze is getrouwd met Alje en is moeder van twee zoons.
Gedurende de periode van 1998 tot 2010 heeft Tineke zitting gehad als raadslid namens Gemeentebelangen in de gemeente Eelde en daarna in onze nieuwe gemeente Tynaarlo.
Verder houd Terwal zich bezig met vrijwilligerswerk bij ”Zorggroep Drenthe”.
Ze is lid van de Cliëntenraad van het zorgcentrum Else van der Laanhuis en secretaris van de centrale cliëntenraad “Zorggroep Drenthe”. Hier vallen meerdere zorg/verpleeghuizen in Drenthe onder.
 
Een passie van Tineke is tuinieren. Ze volgt een cursus Frans en probeert verder de geheimen van het computeren te ontdekken.
 
In 2011 heeft de ledenvergadering Terwal unaniem gekozen als voorzitter van de Kiesvereniging Gemeentebelangen.
Tineke Terwal heeft de functie van voorzitter vervuld tot november 2018, vanaf dat moment heeft zij het stokje overgedragen aan Jacob van Gelder.
 
 

Secretaris Jan Brink

Mijn naam is Jan Brink,  

Ik vervul sinds korte tijd de secretariaatsfunctie voor de kiesvereniging van Gemeentebelangen Tynaarlo.

Ik woon in Bunne en voer daar sinds kort weer een meldvee houderij met melkkoeien.

Ik speel al een aantal jaar toneel.

Wilt u contact met Jan Brink?

Zijn e-mail adres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Peter van Es (fractievoorzitter)

Mijn naam is Peter van Es, geboren in 1961 en ik woon in Eelde.
Zolang Gemeente Tynaarlo bestaat ben ik hier ook Raadslid.
De afgelopen vier jaar was een turbulente raadsperiode. Toch heb ik besloten om mij weer verkiesbaar te stellen omdat ik vind dat mijn werk nog niet klaar is. De komende vier jaar moet er veel gebeuren en dingen afgemaakt worden die zijn blijven liggen. Daar wil ik mij dan ook de komende 4 jaar voor 100% voor gaan inzetten.

Lees meer: Peter van Es (fractievoorzitter)

Jarko Weering (raadslid )

Mijn naam is Jarko Weering, ik ben geboren op 23 juli 1969 in Groningen.
Sinds 2002 ben ik werkzaam als trainer bij Optelec, een bedrijf dat hulpmiddelen ontwikkelt voor mensen met een visuele beperking. Zelf heb ik ook een visuele beperking, ik zie ongeveer nog 1,5%, men noemt dit ook wel maatschappelijk blind.

Lees meer: Jarko Weering (raadslid )

Tiemon Boerema (steunfractie)

Mijn naam is Tiemon Boerema, geboren in 1948 te Sappemeer en thans woonachtig in Eelde. Ik heb een verleden als gemeenteambtenaar, heb ongeveer alles gedaan wat zich op financieel gebied van een gemeente afspeelt. Heb 7 jaar gewerkt bij de gemeente Middelstum (opgeheven), daarna 21 jaar bij de gemeente Eelde (opgeheven) en tot slot 14 jaar bij Tynaarlo.

Lees meer: Tiemon Boerema (steunfractie)

Jan Brink

Voor de verkiezingen van 2014 stond Jan Brink op de kieslijst van Gemeentebelangen Tynaarlo, hieronder stelt hij zich aan u voor.

Ik ben Jan Brink, 60 jaar, gehuwd en mijn vrouw en ik hebben samen 4 kinderen. Van beroep ben ik veehouderen woonachtig in Bunne.
Beroepsmatig heb ik veel met de groene ruimte binnen de gemeente Tynaarlo te maken, maar ook in mijn vrije tijd geniet ik van de natuur en het landschap.

Lees meer: Jan Brink

Grétia Boelens

Mijn naam is Grétia Boelens, Ik ben geboren in Eelde en ben bijna 50 jaar oud.
Mijn beroep is café houdster van Café Theater G & A Boelens in Eelde, dat ik samen met mijn zusje Alette run.

Lees meer: Grétia Boelens

Tineke Terwal-Arends

Mijn naam is Tineke Terwal-Arends, leeftijd 68 jaar.
Ik ben gehuwd met Alje Terwal en we hebben twee zonen en twee kleinzonen.
In het verleden heb ik in de zorg gewerkt.

Lees meer: Tineke Terwal-Arends

Ties Polling heeft maar één doel

Ties Polling, sinds 2002 ben ik beheerder van sporthal de Marsch in Eelde-Paterswolde en uitbater van Sportcafé de Marsch. Samen met mijn vrouw Jacqueline hebben wij Sport- en fitnessclub de Marsch. Al jaren zet ik mij in voor het reilen en zeilen van de sporthal.
Helaas is het onderhoud van de sporthal de laatste jaren beneden de maat gebleven hier door is groot achterstallig onderhoud ontstaan. Wat erg jammer is van zo'n mooie sportaccommodatie. De gemeente heeft haar pijlen gericht op twee nieuwe sporthallen in Groote Veen.

Lees meer: Ties Polling heeft maar één doel