Secretaris Hilde Kamminga.

Hier staat een foto van onze secretaris Hilde Kamminga.

Even voorstellen… Mijn naam is Hilde Kamminga, ik ben op 22 november 1991 geboren in Groningen. Al enige jaren woon ik met veel plezier in Paterswolde. Sinds een jaar woon ik samen met mijn vriend, Gerard.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam als verpleegkundige in de thuiszorg, dit doe ik met veel passie en plezier. Momenteel ben ik bezig om me verder te specialiseren binnen de wondzorg.

In mijn vrije tijd lees ik graag, bezoek ik schaatswedstrijden en doe ik aan fitness en zwemmen.

Ik ben al jaren actief vrijwilliger bij corsowijk Vennerstraat-Nieuw Akkers, elk jaar proberen we in het eerste weekend van september weer een mooie corsowagen door het centrum van Eelde te laten rijden. Daarnaast bezoek ik graag de verschillende evenementen die er binnen de gemeente georganiseerd worden.

Tijdens mijn opleiding tot Sociaal Pedagogisch Werker en tot mijn opleiding tot verpleegkundige heb ik deel uitgemaakt van de studentenraad op school, meedenken met wat er anders kan en wat er goed gaat. Luisteren naar anderen, dit meenemen in de besluitvorming en soms ook je eigen mening moeten bijstellen.

Sinds 9 november 2017 vervul ik de functie van secretaris bij Gemeentebelangen Tynaarlo. Ik heb er veel zin in om deze functie te vervullen en heb de verwachting hier veel te kunnen leren.