Peter van Es.

Hier staat een foto van Peter van Es.

lijstaavoerder stelt zich aan Tynaarlo voor.

Mijn naam is Peter van Es en ben 56 jaar. Ik ben gehuwd en samen met mijn echtgenote Svitlana en dochter Liza woon ik in Eelde. Ik ben nu voor de vierde keer lijsttrekker van GEMEENTEBELANGEN. Het spreekt voor zich dat ik erg verheugd en eigenlijk ook best wel een beetje trots ben met het vertrouwen dat men opnieuw in heeft mij gesteld. Ik heb er alle vertouwen in dat dit weer gaat lukken en zal er alles aan doen om ook deze verkiezingen weer tot een succes te maken. We hebben weer een mooie lijst weten samen te stellen met goede kandidaten.

Ik heb mijn hele leven in Eelde gewoond en voel me sterk betrokken met de Noord Drentse omgeving waarin ik ben opgegroeid. Na schooltijd strunen in het beekdallandschap van het Eelder Diepje, de Ooster- en westerloop bij Eelde en de Eelder en Peizermaden. Vissen in het Visgat bij Yde, zwemmen in het Bolhuisgat bij Yde of in Tynaarlo. De Vriezer- en Zuidlaardermarkt het Friesenveen en Paterswoldsemeer, Te veel om op te noemen, maar allemaal dingen die het waard maken om voor te vechten.

Voordat ik raadslid in de gemeente Tynaarlo werd was ik dit in Eelde. Ik doe het raadswerk met veel plezier. Niet alleen in de raadszaal maar zeker ook daar buiten. Vooral het directe contact met onze inwoners vind ik leuk. Gewoon lekker bij de supermarkt achter mijn winkelkarretje weggeplukt te worden en aangesproken worden op de dingen die zich in onze gemeente afspelen. Zo van “nou moast ev’n goud luuster’n Peter….”

Echt veel tijd om hobby’s te hebben naast mijn fulltime baan en het gemeenteraadswerk blijft er niet over. Wanneer ik toch tijd kan vrijmaken bezoek ik graag optredens van Ierse bands en bluesconcerten. Ook wandel ik graag in de omgeving. Ik dank de leden voor het uitgesproken vertrouwen en hoop dat we een goede verkiezingsuitslag tegemoet kunnen zien. Onze mensen zijn er klaar voor.