Hilde Kamminga.

Hier staat een foto van Hilde Kamminga.

Politiek, iets wat velen een ver van hun bed show vinden, waar men zelf geen invloed op heeft. Echter is politiek wel iets waar je invloed op kan hebben of wat er binnen, in dit geval de gemeente speelt en wat je naar voren kan brengen.

Als eerste zal ik mij even voorstellen. Mijn naam is Hilde Kamminga, ik ben op 22 november 1991 geboren in Groningen. Al enige jaren ben ik woonachtig in Eelde-Paterswolde. In mijn dagelijks leven ben ik werkzaam als verpleegkundige in de thuiszorg, waarin in me specialiseer binnen de wondzorg.

In mijn vrije tijd doe ik aan fitness en zwemmen, daarnaast lees ik graag en bezoek de verschillende evenementen die binnen de gemeente worden georganiseerd.

Sinds november ben ik secretaris van Gemeentebelangen Tynaarlo.

Jong en ambitieus, dat is zoals ik mezelf zou willen omschrijven. Graag wil ik de brug vormen tussen de inwoner van Tynaarlo, met name de jongeren/jong volwassenen.

Door mijn werk als verpleegkundige in de thuiszorg kom ik met veel verschillende mensen in aanraking, en hoor en zie ik wat er speelt.

Als vrijwilliger ben ik actief bij de Bloemencorso in Eelde, en het zou mooi zijn dat dit evenement, evenals de andere mooie evenementen die in de gemeente worden georganiseerd blijven bestaan.

Om me zoveel mogelijk voor te bereiden op een mogelijk raadslidmaatschap, volg ik de raadsvergaderingen, ga naar de verschillende bijeenkomsten en denk en praat ik tijdens de fractievergaderingen mee.

Bewust lokaal stel ik mij verkiesbaar, omdat ik denk dat beslissingen die lokaal genomen worden, zoveel mogelijk zonder een landelijke ‘bemoeienis’ genomen moeten worden.

Wees op 21 maart verstandig en stem lokaal, stem Gemeentebelangen Tynaarlo.

Stem lijst 6, Stem nummer 4, Hilde Kamminga