Roelof Krijthe.

Hier staat een foto van Roelof Krijthe.

Een echt dorpsmens ben ik: “van en voor het dorp Eelde Paterswolde”.

Geboren op 1 november 1959 in Eelde. Ik ben een zoon van een hardwerkende moeder en vader en ben de jongste zoon in een groot gezing. Ik ben opgegroeid in de kern van het dorp Eelde. In dit dorp heb ik mijn vriendschappen en contacten opgebouwd en de liefde voor de activiteiten in het dorp van dichtbij ervaren.

Er gebeuren mooie dingen in het dorp, denk daarbij aan de bloemencorso, het koepeltjesfestival, maar ook de verschillende musea die het dorp rijk is. De vele activiteiten die worden georganiseerd door wijkverenigingen, horeca ondernemers, die muziek, poëzie, toneelvoorstellingen en vele andere kunstenaars een podium geven.

De sportactiviteiten die onze kinderen in het dorp kunnen beoefenen, worden veel door vrijwilligers tot stand gebracht.

De omgeving van ons dorp is prachtig en er wordt veel gedaan om de natuur mooi te laten groeien en bloeien.

Mijn motivatie om mij beschikbaar te stellen voor de verkiezingen van de Gemeenteraad is om ons dorp, onze gemeente en met elkaar een veilige, ontspannen, creatieve en een actieve omgeving te blijven creëren. Ook als ondernemer vind ik het vliegveld, de bedrijven in en rond ons dorp van groot belang om de economie en de bedrijvigheid actief te houden. De middenstanders draag ik dan ook een warm hart toe. Samen moeten we er voor zorgen dat deze bedrijven hun bestaansrecht behouden.