Mart Platje.

Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is Mart Platje, ik ben 36 jaar en werkzaam als programmeur bij IBM in Groningen.

Tot mijn achtiende heb ik in Paterswolde gewoond bij mijn lieve ouders Henk en Herma Platje. Na de Centrumschool in Paterswolde, fietste ik elke dag op en neer naar school in Groningen, waarna ik daar ben gaan wonen om Communicatiewetenschappen en Alpha-Informatica te studeren.

In Groningen heb ik mijn vriendin Margot ontmoet en vijf jaar later is onze zoon Mick er gezellig bij komen wonen. Twee jaar geleden zijn we verhuisd naar de Watermolendijk in Eelde. Terug naar Tynaarlo dus. De stad is leuk natuurlijk, maar op een gegeven moment wil je toch terug naar een echt dorp!

Voordat ik in Groningen ging wonen, heb ik al eens als lijstduwer op de lijst van Gemeentebelangen gestaan. In Café Boelens in Eelde kwam ik af en toe lijstgenoten tegen en heb ze altijd als zeer vriendelijk, nuchter en pragmatisch ervaren. Vandaar dat ik, toen ik hier weer ben komen wonen, weer op hun lijst wilde staan om bij te dragen aan het succes in de gemeente Tynaarlo.

De dorpen waaruit Tynaarlo bestaat heb ik altijd mooie dorpen gevonden en daarom vind ik dat er niet al te veel veranderd hoeft te worden in de gemeente. Wat mooi is, moet mooi blijven. En uiteraard, wat beter kan, moet verbeterd worden.

Als u op 21 maart op mij stemt, zal ik mijn best doen voor alle dorpen in Tynaarlo!