Ties Polling heeft maar één doel

Gemeentebelangen is voorstander om een gymzaal te bouwen bij de MFA in Groote Veen en sporthal de Marsch te renoveren. Volgens Gemeentebelangen is dit veel goedkoper en spaart de Gemeente zeker een miljoen euro hiermee uit.
Gemeentebelangen kiest voor een zuinig beleid, geld kan je maar één keer uitgeven en zeker in deze tijd van bezuinigingen is het juist belangrijk om nog eens goed te kijken wat het voordeligste is voor de gemeente. Scholen krimpen snel waarom zou je dan zoveel geld investeren in een sporthal bij de nieuwe MFA terwijl er een uitstekend alternatief is.
De Prins Bernhardhoeve in Zuidlaren is belangrijk voor de dagrecreatie in Tynaarlo.
De mensen zijn druk bezig om na jaren van leegstand en verwaarlozing de boel weer op poten te krijgen en terug en de oude glorie te laten herleven. De gemeente moet zich inspannen en de PBH de ruimte geven om dit te realiseren. Het verplaatsen van de Albert Heijn naar de voorzijde van PBH, waar Gemeentebelangen groot voorstander van is, is weer een stap in de goede richting om de uitstraling van het beurscomplex te verbeteren. Als straks de Brinken zijn aangepakt en AH is verhuisd zal Zuidlaren een aantrekkelijk dorp zijn voor veel dagtoerisme. Uitstekend voor de lokale economie en voor heel Tynaarlo.
In het sportcafé komt vaak op de late uren de politiek voorbij. Zo veel mensen zo veel meningen.
Toch zijn de meeste mensen het wel met elkaar eens dat de huidige politiek in Tynaarlo grote steken heeft laten vallen. Het moet anders, het moet over de onderwerpen gaan en niet over de poppetjes. Ik denk dat Gemeentebelangen daaraan  een belangrijke bijdrage kan leveren.
Ook de afgelopen 4 jaar blijkt dat Gemeentebelangen oordeelt over het onderwerp en niet welke partij het inbrengt. Keuzes werden gemaakt in het belang van ons als inwoners en niet in het belang van eigen. Dat is voor mij de reden dat ik op de kandidatenlijst van Gemeentebelangen sta.
Gemeentebelangen heeft maar één doel en dat is te scoren voor onze inwonen.
Stem 19 maart lokaal. Stem Gemeentebelangen lijst 6