Hilde Kamminga (Raadslid)

Hier staat een foto waarop Hilde Kamminga op haar plek zit in de Raadszaal.

Mijn naam is Hilde Kamminga, sinds 27 maart ben ik namens Gemeentebelangen raadslid, in de mooie gemeente Tynaarlo.

Het raadslidmaatschap had ik zeker nog niet verwacht, des te meer energie geeft me dit nu er zoveel mensen vertrouwen in mij hebben uitgesproken.

Doordat ik nieuw in de politiek ben en nog niet al te oud, denk ik dat ik meer open naar de vraagstukken kan kijken en dit op een andere manier kan relativeren. Daarnaast wil ik graag jongeren en jong volwassenen enthousiast maken voor de politiek, laten zien dat ook jonge mensen dit kunnen. De lokale politiek maken tot iets van iedereen.

Door mijn werk in de zorg en het zijn van mantelzorger kom ik veel met het sociale domein in aanraking. Nadat in 2015 de zorg vanuit Den Haag is overgeheveld naar de gemeente is er veel veranderd. Er gaan veel dingen goed, waaronder de sociale teams, hiervan moeten we zorgen dat dit goed blijft gaan. Ik zal mijn ogen en oren openhouden voor de dingen die minder goed gaan of waar nog verbeteringen in te halen zijn.

Dit is mijn eerste termijn als raadslid, een periode waarin ik veel dingen zal moeten bijleren en mezelf kan ontwikkelen. Om dit zo goed mogelijk te doen hoor ik ook graag vanuit jou, de inwoner van Tynaarlo, waar de verbeteringen binnen de gemeente ligt, maar ook zeker wat er al wel goed gaat.

Ik hoop een ieders vertrouwen in mij waar te kunnen maken en een stem te zijn voor jong en oud, om de brug tussen de politiek en de inwoners zo klein mogelijk te maken.