Jarko Weering (raadslid )

Ik ben verder secretaris van tafeltennisvereniging actief in Eelde, zowel mijn zoon als mijn dochter spelen hier tafeltennis.

Ik ben ongeveer 8 jaar voorzitter geweest van OBS De kooi, de Medezeggenschapsraad van de basisschool waar onze beide kinderen naar toe gingen, maar na de fusie van De kooi met de Ekkel in OBS de westerburcht, leek het mij goed om mijn stokje over te dragen aan een nieuwe generatie.

Ook ben ik jaren voorzitter geweest van de Gemeenschappelijke Medezeggenschapsraad, de MR die meepraat over alle openbare basisscholen binnen de gemeenten Haren en Tynaarlo.
Met andere woorden, het onderwijs gaat mij aan het hart.

Ik werk ieder jaar vol overgave mee aan het bouwen van de corsowagen van de corsowijk Hooiweg – Schelfhorst in Paterswolde.
Ik probeer zoveel mogelijk iedere week een keer te spinnen, zodat mijn conditie in ieder geval een beetje op peil blijft.

De raadsperiode van 2010 tot 2014 was voor mij de eerste periode dat ik raadslid was. Ik heb het erg leuk gevonden, al waren niet alle situaties even plezierig binnen de Raad.

Het leukst van Gemeenteraadslid zijn vind ik het contact met de andere bewoners van de gemeente en te horen wat er speelt en leeft en waar ze eventueel ontevreden over zijn. Mocht ik daarbij een opening zien om tot een eventuele oplossing te komen, dan duik ik hier graag in. Hier krijg ik veel energie van en het voelt erg goed als er dan ook daadwerkelijk een oplossing komt.

Ik doe mijn best om steeds meer naar de mede inwoners van de gemeente te gaan om hen nog meer aan het woord te laten.

Wenst u contact op te nemen met Jarko Weering, zijn emailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.