Uitgave:              8

Juli 2016


Voorwoord.

Op 12 juli vond de laatste gemeenteraadsvergadering plaats voor het zomerreces van de gemeenteraad van Tynaarlo. Hierdoor zult u de komende 2 maanden geen nieuwsbrief van Gemeentebelangen ontvangen. Op 16 september zal weer de eerste Raadsvergadering na het reces plaatsvinden.

Gemeentebelangen wenst een ieder een prettige vakantie.

Mocht u iemand weten die ook geïnteresseerd is in onze nieuwsbrief, wilt u zijn of haar e-mailadres dan aan ons doorgeven door middel van een mailtje te sturen aan de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., zodat wij zoveel mogelijk mensen van onze informatie kunnen voorzien?

Onze hartelijke dank hiervoor.

Wij wensen u veel plezier met het lezen van onze achtste nieuwsbrief.

Met vriendelijke groet,

De fractie van Gemeentebelangen Tynaarlo.


Inhoud.

In editie nummer 8 van de nieuwsbrief van Gemeentebelangen Tynaarlo willen wij u graag informeren over onderstaande onderwerpen.

Voorwoord.2

Inhoud.3

Jaarrekening Tynaarlo nu wel vastgesteld.4

Voorjaarsbrief Tynaarlo 2016 werd behandeld.4

Perspectievennota Tynaarlo 2016, voorbereiding op de begroting.4

Ter Borch, bestemmingsplan opnieuw vastgesteld?. 4

Sportaccommodatie in Vries, beschikbaarheid is een probleem.5

Zonnepark op GAE opnieuw.5

Lid worden.5

AFMELDEN.6

Contactgegevens.6


Jaarrekening Tynaarlo nu wel vastgesteld.

Tijdens de Gemeenteraadsvergadering van dinsdag 12 juli 2016 stond opnieuw de vaststelling van de Jaarrekening 2015 op de agenda. Op 31 mei van dit jaar heeft, in afwachting van de definitieve accountantsverklaring, de vaststelling van de jaarrekening 2015 ook reeds op de agenda gestaan.

Klik hier voor het volledige artikel.

Voorjaarsbrief Tynaarlo 2016 werd behandeld.

Tijdens de Raadsvergadering van 12 juli 2016 werd de voorjaarsbrief behandeld. Deze voorjaarsbrief werd samen met de Perspectievennota behandeld.

Met de voorjaarsbrief wil het college aansluiten op de behoefte van de gemeenteraad om op een korte en bondige manier te rapporteren over ontwikkelingen en bijstellingen in de begroting van 2016.

Klik hier voor het volledige artikel.

Perspectievennota Tynaarlo 2016, voorbereiding op de begroting.

19 juli 2016. De Perspectievennota of ook wel Kadernota genoemd, is in een keer met de Voorjaarsbrief behandeld.

Waar gaat het om?

Klik hier voor het volledige artikel.

Ter Borch, bestemmingsplan opnieuw vastgesteld?

Op dinsdag 12 juli stond de vaststelling van de bestemmingsplan van de wijk Ter Borch in Eelderwolde op de agenda.

Een bestemmingsplan dient iedere 10 jaar opnieuw vastgesteld te worden. Dit bestemmingsplan wordt dan zo nodig aangepast aan de situatie van dat moment.

Klik hier voor het volledige artikel.


Sportaccommodatie in Vries, beschikbaarheid is een probleem.

In juni ontvingen de Raadsleden een brief met een noodkreet van Tafeltennisvereniging vries. Zij hebben niet de beschikking over de beloofde accommodatie, zodra gymzaal de Vledders wordt afgebroken.

Klik hier voor het volledige artikel.

Zonnepark op GAE opnieuw.

Opnieuw stond de behandeling van het zonnepark op Groningen Airport Eelde op de agenda van de gemeenteraadsvergadering van dinsdag 12 juli 2016.Tijdens de Gemeenteraadsvergadering van 28 juni stond dit agendapunt ook reeds op de agenda.

Klik hier voor het volledige artikel.

Lid worden.

Momenteel heeft Gemeentebelangen Tynaarlo ongeveer 90 leden, ook u kunt lid worden van onze partij.

U zult zich mogelijk afvragen: “Maar wat zijn dan de voordelen van een lidmaatschap van Gemeentebelangen Tynaarlo”?

  • Als lid van Gemeentebelangen Tynaarlo kunt u rechtstreeks meepraten over de lijn van de partij;

  • Als lid van Gemeentebelangen Tynaarlo kunt u meebepalen wie er op de kieslijst voor de gemeenteraadsverkiezingen komt te staan, u kunt zich ook zelf als kandidaat voor de lijst beschikbaar stellen;

  • U steunt Gemeentebelangen Tynaarlo financieel met uw lidmaatschapsgelden. De partij kan deze gelden gebruiken om campagne te voeren voor de 4-jaarlijkse gemeenteraadsverkiezingen.

  • U kunt fractievergaderingen en ledenvergaderingen van Gemeentebelangen Tynaarlo bijwonen. Hiermee kunt u invloed uitoefenen op de standpunten van de partij.

Bezoek ook eens onze website voor meer informatie op www.gemeentebelangentynaarlo.nl.


AFMELDEN.

Mocht u het ontvangen van deze nieuwsbrief niet langer op prijs stellen, dan kunt u dit aan ons kenbaar maken.

Wilt u hiervoor dan een mailtje sturen aan de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij zullen er dan zorg voor dragen dat uw mailadres uit onze mailinglist gehaald wordt.

Contactgegevens.

E-mail adres nieuwsbriefredactie:                           Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

E-mail adres voorzitter Gemeentebelangen:          Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

E-mail adres fractievoorzitter peter van Es:                       Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

E-mail adres raadslid Jarko Weering:                                  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.