Jumbo Eelde doet naam eer aan.

Op dinsdagavond 25 oktober 2016 organiseerde Dries Pepping, de eigenaar van Jumbo Pepping in Eelde een receptie voor genodigden. De receptie begon om 19.00 uur. Namens Gemeentebelangen Tynaarlo was Jarko Weering aanwezig op deze receptie.

Weering gaf aan dat het een mooie ruime supermarkt is geworden, ruimtelijk en overzichtelijk ingericht.

 

In ruime getalen heeft men gehoor gegeven aan de uitnodiging voor de receptie. Jarko Weering geeft aan dat het lastig is om het aantal aanwezigen te schatten, maar er waren er zeker 200. Ook waren er veel van de werknemers aanwezig. Dit aantal werknemers is door de uitbreiding van de winkel gegroeid van 65 naar 100 personen.

Na het handen schudden en het overbrengen van de felicitaties nam Pepping zelf als eerste het woord.

Dries Pepping deed in het kort verslag van de verbouwing, in zijn woordvoering hoorde je duidelijk zijn trots over de nieuwe winkel. Al met al heeft de hele verbouwing slechts ongeveer 4 maanden in beslag genomen.

Pepping bedankte een aantal mensen. Ook sprak hij met verve de trots uit over zijn personeel, iedereen heeft zich met man en macht ingezet om er voor te zorgen dat de winkel op tijd ingericht en netjes was. Buiten de lovende woorden stond er voor alle werknemers dan ook een mooi groot bos bloemen klaar.

 

College van B en W.

Namens het College van B&W kreeg Wethouder Hofstra het woord, zij gaf aan hoe goed deze vernieuwing is voor het centrum van Eelde, zij sprak de hoop uit dat er nu meer winkels dit goede voorbeeld gaan volgen.

 

Zoons.

Ook kregen 2 zoons, die beide in de supermarkt werkzaam zijn, het woord. De ene zoon sprak mooie woorden, terwijl de andere zoon dit muzikaal verwoorde met een mooi zelf geschreven lied. Dries hield het niet helemaal droog.

De aanwezigen werden nog getrakteerd op een optreden van het bloemenkoor uit Eelde, hier kom men naar luisteren onder het genot van een hapje en een drankje.

 

Speciale editie Dorpsklanken.

Speciaal voor de verbouwing van Jumbo Pepping heeft Dorpsklanken een speciale editie uitgebracht. In deze editie van Dorpsklanken stonden artikelen van de gehele periode van de verbouwing. Ook stond er heel erg grappig een overzicht van de materialen die in de nieuwe supermarkt gebruikt zijn, zoals het aantal meter stelling, de vierkante meters glas en het aantal kilo’s staal.

 

Op woensdag 26 oktober werd Jumbo Pepping in Eelde voor het eerst en officieel geopend voor het winkelend publiek.

 

Gemeentebelangen Tynaarlo feliciteert Dries Pepping nogmaals langs deze weg met zijn nieuwe supermarkt en het tonen van zijn lef, we wensen hem heel erg veel succes voor de toekomst.

Wij hopen dat nu de rest van de winkels in het centrum van Eelde niet achter blijven met vernieuwen en dat binnenkort het volledige centrum er spik en span uit ziet.