Fractievergaderingen

Over het algemeen vindt er in gemeente Tynaarlo 2 maal per maand een Raadsvergadering plaats.

Gemeentebelangen Tynaarlo houdt op iedere woensdag, voorafgaand aan elke Raadsvergadering, een fractievergadering. Tijdens deze fractievergaderingen worden de onderwerpen van de komende Raadsvergadering besproken. Iedere fractievergadering begint om 20.00 uur en is in principe openbaar toegankelijk voor in ieder geval de leden van Gemeentebelangen.

Wij willen ook niet-leden in de gelegenheid stellen om een van onze fractievergaderingen bij te wonen. We zouden het echter wel op prijs stellen als u dit van tevoren zou aankondigen, zodat we zo nodig rekening kunnen houden met bijvoorbeeld de locatie, de toegewezen tijd en de te behandelen onderwerp(en).
U kunt zich aanmelden voor het bijwonen van een fractievergadering door het sturen van een mailtje aan de fractie, u doet dit door simpelweg een mailtje te zenden aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

U kunt hier klikken om het overzicht van de Raadsvergaderingen van de Gemeenteraad van Tynaarlo weer te geven, zoals vermeld staat op de website van Gemeente Tynaarlo.

Overzicht van de komende raadsvergaderingen klik hier