Stamtafelgesprek Gemeentebelangen in Zuidlaren.

 

1 maart 2015.

Gemeentebelangen heeft op vrijdag 27 februari 2015 haar eerste stamtafelgesprek gehouden in eetcafé Cosineros te Zuidlaren.

Vanaf 20.00 tot ongeveer 22.30 uur waren het bestuur en de raadsfractie in het eetcafé aanwezig om met inwoners te praten over allerlei onderwerpen met betrekking tot de gemeente Tynaarlo die bij hen leven.

De gesprekken vonden in een gezellige, ontspannen en open sfeer plaats, en er zijn allerlei onderwerpen die zich binnen de gemeente afspelen aan de orde geweest.

Ook hebben we nog een tijd nagekaart met Marc Willemse, eigenaar van Cosineros en tevens een van de nieuwe bestuursleden van de Zuidlaarder Ondernemers Vereniging (ZOV).

Met hem hebben we nog diverse zaken over ondernemend Tynaarlo in zijn algemeenheid en Zuidlaren en de ZOV in het bijzonder doorgenomen Een erg verhelderend en informatief gesprek.

Over een aantal weken houdt Gemeentebelangen weer een stamtafelgesprek, uiteraard in een ander dorp in onze gemeente. De exacte datum en plaats van het volgede gesprek maken wij bekend via de website en de plaatselijke media. Wij nodigen u nu alvast van harte uit om dan ook met ons in gesprek te gaan.