Over ons.

Gemeentebelangen Tynaarlo is een politieke partij die opereert op gemeente niveau en is opgericht op 1 april 1946 voor de toenmalige gemeente Eelde.

Eelde is momenteel een van de 4 grote kernen van de huidige gemeente Tynaarlo die in 1998 is samengesteld uit de voormalige gemeenten Eelde, Vries en Zuidlaren.

 

onafhankelijkheid.

Voor Gemeentebelangen Tynaarlo geldt geen landelijke richtlijnen, in tegenstelling tot de landelijke groeperingen zijn wij gelukkig nog steeds vrij en volledig onafhankelijk om datgene te doen wat ons eigen gezond verstand ons ingeeft. Wij zijn van mening dat gemeentepolitiek uitgevoerd en bepaalt dient te worden door de inwoners van die gemeente zelf, immers zij, en niet een landelijk of provinciaal bestuur kennen de plaatselijke en lokale situatie.

 

Kandidaten.

Ons Bestuur prijst zich gelukkig iedere 4 jaar opnieuw weer gemeenteraadskandidaten bereid te vinden om in uw belang hun gezond verstand te gebruiken, zonder daarbij gehinderd te worden door richtlijnen of starre partijideologieën vanuit het verre Den Haag.

 

Contactgegevens.

Hieronder treft u de contactgegevens van Gemeentebelangen Tynaarlo aan.

Secretariaat Hilde Kamminga. Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kamer van Koophandel

Inschrijfnummer Kamer van Koophandel: 40048150