Bestuur

Het bestuur van de Kiesvereniging Gemeentebelangen Tynaarlo bestaat in totaal uit 3 personen. Deze 3 bestuursleden bezetten de functies van voorzitter, secretaris en penningmeester.

Hieronder volgt een overzicht van de gegevens van de huidige leden van het bestuur van de Kiesvereniging Gemeentebelangen Tynaarlo.

U kunt uiteraard te allen tijde contact met een van hen opnemen over onderwerpen die u bezig houdt of waar u zich bezorgt om maakt binnen de gemeente. Mocht u zich geroepen voelen om Zitting te nemen in het bestuur, wilt u dan alstublieft contact opnemen met de secretaris?

Het emailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor informatie over de functies en de werkzaamheden binnen het bestuur of over andere zaken rond de Kiesvereniging Gemeentebelangen Tynaarlo kunt u uiteraard altijd terecht bij een van de bestuursleden. Ook wanneer u Lid wilt worden , kunt u met een van hen contact opnemen.

 

Wenst u contact met het bestuur?

Het emailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Penningmeester Wil Paré

Wil Paré is geboren in 1951 in Groningen, hij woont momenteel in Eelde.
Wil heeft ruim 37 jaar bij de beroepsbrandweer in Groningen gewerkt, reeds enige tijd geniet hij van zijn pensioen.

Binnen de kiesvereniging Gemeentebelangen bekleedt Wil de functie van Penningmeester.
Wil is beëdigd als steunfractielid, daarmee ondersteunt hij de fractie in raad en daad.

 Wenst u contact met Wil Paré?

Zijn emailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
 
 

Voorzitter Jacob van Gelder

Jacob van Gelder woont in Eelde.

Tijdens de algemene ledenvergadering van november 2018 is hij gekozen als voorzitter van de Kiesvereniging van Gemeentebelangen Tynaarlo. Daarmee heeft hij het stokje overgenomen van Tineke Terwal.

U kunt van Gelder telefonisch bereiken via 06-27612724.

Secretaris Erik Ubels

Vanaf november 2019 vervuld Erik (Hendrik Marchienus) Ubels de functie van secretaris voor de kiesvereniging van Gemeentebelangen.

Erik is geboren in 1987.

Hij woont momenteel in Paterswolde.

Ubels is een uit een ondernemersgezin gesmeden Eelde-paterswoldenaar.

Tevens is Erik ook een kleinzoon van voormalig gemeentebelangen partijvoorzitter Marchienus van Bergen.

Erik wil met zijn kennis en met zijn frisse politieke blik een nieuw impuls gaan geven aan de partij en aan gemeente Tynaarlo.