Gemeentebelangen Tynaarlo wil met u in gesprek.

 

12 februari 2015. Gemeentebelangen Tynaarlo wil met u als inwoner van de gemeente in gesprek. We willen graag met u praten over de punten welke bij u leeft, waar u zich zorgen over maakt of waar u ontevreden over bent. Daarom gaat Gemeentebelangen vanaf nu periodiek in de verschillende dorpen stamtafelgesprekken houden.

Onze eerste avond voor de stamtafelgesprekken zal worden gehouden op vrijdag 27 februari. Deze avond vind plaats in Zuidlaren en wel in het eetcafé Cosineros, Stationsweg 13.

U bent allemaal van harte uitgenodigd om met ons in gesprek te gaan vanaf 20.00 uur. Wij zijn in ieder geval aanwezig tot 22.00 uur, maar afhankelijk van uw belangstelling en de omvang van de gesprekken, kan het natuurlijk best zijn dat we de avond verder rekken.

Uiteraard hopen wij op grote belangstelling voor deze laagdrempelige manier van communiceren met ons als uw vertegenwoordiger in de gemeentelijke politiek.

Graag tot ziens op 27 februari of tijdens de volgende stamtafelgesprekken in een van de andere dorpen van onze mooie gemeente.